Hjelp for kalenderen kurs

Velkommen til kalender på nett for kurs. For spørsmål om denne applikasjonen vennligst kontakt administratoren.
Forklaring til symboler som er brukt

Tilgjengelige kurs, klikk for å registere
 Full kurs, klikk for mer informasjon
√Du er registert eller satt på venteliste for denne kurs

Naviger i kalenderen

Du kan navigere til en annen dato ved å klikke på trekanten ved siden av valgt dato, eller ved å klikke på en dato i månedskalenderen på høyre side. Du kan velge mellom forskjellige visninger av kalenderen. Du kan for eksempel vise en hel måned eller bare en dag på en side ved å klikke på den tilhørende teksten på det lyseblå skillearket.

Opprette deltakelser

Opprett en ny deltakelser ved å klikke på en tilgjengelig kurs. Du kan endre tidligere opprettede deltakelser ved å klikke på de i kurs hvor de ble opprettet. Tabellen nedenfor forteller hvem som har lov til å opprette eller endre deltakelser. Administratoren bestemmer hvilken informasjon som må legges inn og hvem som kan gjøre endringer i kalenderen. Når et vindu dekker noe kan du flytte det ved å dra det bort ved å klikke på tittellinjen.

Innstillinger gjeldende for denne kalenderen

Hvem kan kan opprette et brukernavn:Bare brukere spesfisert av administrator eller en superbruker på forhånd kan logge inn.
Hvem kan se kalenderen:Alle som kjenner web-adressen kan se det
Hvem kan legge til deltakelser:Alle som kan se kan også legge til noe
Hvem kan endre deltakelser:Bare administrator eller superbrukere kan gjøre endringer

Tilbake